Tervetuloa verkkokauppaamme!
Return to Previous Page

Via Naturale Luomu Aloe Vera kirkasgeeli 100 ml - Poisto

Lisää kuvia

Via Naturale Luomu Aloe Vera kirkasgeeli 100 ml - Poisto

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Via Naturale Luomu Aloe Vera Kirkasgeeli valmistetaan luonnonmukaisesti kasvatetun aloekasvin korkealaatuisesta kylmäpuristetusta lehden ydingeelistä, jossa ei ole kokolehtigeelille ominaisia rusehtavia väripigmenttejä.


Kylmäpuristettu kirkasgeeli säilyttää terveysvaikutteiset aktiiviaineensa erittäin hyvin. Siinä on runsaasti poly-, di- ja monosakkarideja, entsyymejä, luontaisia vitamiineja ja mineraaleja, sekä aminohappoja ja kasvisteroleja. Niiden ohella kirkasgeelissä on ihosolujen uudistumiseen vaikuttavaa asemannaania sekä ihoa ravitsevina vitamiineina A-, C- ja E-vitamiinia.


Luomu Aloe Vera Kirkasgeeliä käytetään ulkoisesti. Se on ihanteellinen iho-ongelmien ensiapugeeli, joka sopii erilaisiin pieniin ihon vammoihin, haavoihin, nirhaumiin ja rohtumiin. Se lievittää palo- ja pakkasvammoja sekä hyönteisten pistoista sekä muista allergisista reaktioista aiheutuvaa kutinaa.


Kirkasgeeli on täysin väritöntä ja käytettäessä erittäin hyvin ihoon imeytyvää. Se ei valu eikä tahraa ja tuoksuu miedosti vain aloelle.


Aloe veran historia lyhyesti: Aloe veran lehtiin kätkeytyy yksi luonnon lääketieteellisistä ihmeistä, jolla on vuosituhansia pitkä historia niin ulkoisesti kuin sisäisesti käytettynä. Egyptiläisten, roomalaisten ja kreikkalaisten historialliset dokumentit kertovat aloe veran sekä lääkitsevästä että kosmeettisesta käytöstä. Mm. Kleopatra hoiti kauneuttaan aloe veralla. Historia kertoo myös Aristoteleesta, joka taivutteli Aleksanteri Suuren valloittamaan Socatran saaren Afrikan itärannikolla hankkiakseen aloe veraa lääkkeeksi sotilailleen ja vahvistaakseen heitä aloemehulla. Aloe veran käyttö vaipui länsimaissa unohduksiin pitkäksi aikaa. Ironista kyllä, aloen lääkitsevä vaikutus ihovammoihin havaittiin uudestaan röntgensäteiden ja atomipommin keksimisen myötä. Voimakas säteily aiheutti ihohaavoja, jotka olivat miltei parantumattomia kunnes lääkärit kokeilivat aloe veran lehtiä. Ne auttoivat paremmin kuin mikään siihen asti kokeiltu hoito.

Normaali hinta: 10,60 €

Special Price 7,75 €

Tuotekoodi: 6417612020403

Saatavuus: Loppu varastosta

Yksityiskohdat

Pakkauskoko: 100 ml

Lisätiedot

Toimitusaika 1-2 arkipäivää

Kirjoita arvostelu

Arvostelet tuotteen: Via Naturale Luomu Aloe Vera kirkasgeeli 100 ml - Poisto

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Your rate 1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Toimitus