Tervetuloa verkkokauppaamme!
Return to Previous Page

Regulat

Regulat

 

Regulat on entsyymivalmiste, joka tukee elimistön omia entsyymiprosesseja. Regulat valmistetaan luomutuotetuista raaka-aineista, kuten luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja –hedelmistä kaskadifermentointi- eli vaihekäyttämismenetelmällä. Menetelmässä seosta maitohappokäytetään useassa vaiheessa noin kolmen kuukauden ajan. Valmistuksen aikana kasveista peräisin olevien fytokemikaalien ja entsyymien määrä kasvaa valmisteessa moninkertaiseksi. Yhden pullollisen valmistukseen käytetään korillinen raaka-aineita.

Kaskadifermentoidut entsyymit tehostavat elimistön entsyymitoimintaa, mikä parantaa erityisesti aineenvaihduntaa sekä solujen synty- ja korjausprosesseja.

RegulatPro

 

 

 

 

 

Miksi Regulat?

Nykyajan ravinto on usein prosessoitua ja sen sisältämien entsyymien määrä on vähäinen. Siten entsyymien saanti ravinnosta voi olla puutteellista , joka näkyy moninaisina terveysongelmina aina väsymyksestä vakaviin sairauksiin. Regulat entsyymivalmiste voi auttaa elimistöä tässä entsyymipuutteessa. Regulaatit vaikuttavat elimistön pH-tasapainoon, aineenvaihduntaan sekä solujen uudistumiseen. Vaikutukset näkyvät mm. vastustuskyvyn, energian ja elinvoimaisuuden lisääntymisenä ja hiusten vahvistumisena.

Regulatin käyttö

Regulatia voi nauttia joko sisäisesti noin 10 ml aamuin illoin laimentamattomana tai ulkoisesti pienten iho-ongelmien hoidossa. Ulkoisesti käytettäessä valmistetta voidaan laimentaa 1:1 veteen ja valella tai suihkuttaa iholle useita kertoja päivässä. Ulkoista käyttöä varten on saatavilla ihosuihkepulloja ja nenäsuihkepulloja. Sisäisesti nautittaessa pidetään hetki suussa ennen nielemistä ja otetaan mielellään tyhjään vatsaan.

Regulat -tuotteet

Regulat -entsyymijuomaa on kaksi eri versiota RegulatPro Bio ja RegulatPro Metabolic.  RegulatPro Bio sisältää lisättyä C-vitamiinia, joka lisää regulaattien tehoa.

RegulatPro Metabolic on suunniteltu metabolisesta oireyhtymästä (korkea verensokeri, korkea verenpaine yms.) kärsiville ja se tukee myös painonpudotusta. RegulatPro Metabolic entsyymivalmisteeseen on lisätty vitamiineja ja kivennäisaineita, joten sen avulla voidaan turvata myös niiden saanti aineenvaihdunnan nopeutuessa.  

Metabolic

 RegulatPro Metabolic sisältää sitruunahappoa, joten se ei sovi sitrus-allergisille. Huomaa, että RegulatPro Metabolic sopii vain sisäisesti käytettäväksi. RegulatPro Bio:lla on neljä eri pakkauskoko: testikoko 20 ml, peruskoko 350 ml, säästökoko 690 ml ja megapakkaus 4 x 350 ml. Regulaatit sopivat käytettäviksi myös sekä raskauden että imetyksen aikana.

Regulat entsyymivalmisteet säilytetään tiiviissä ruskeissa lasipulloissa entsyymiaktiivisuuden säilyttämiseksi. Huomaa kuitenkin, että avattu pullo säilyy kuukauden. Säännöllisesti ohjeen mukaisesti käytettynä  350 ml Regulatia riittää yhdelle käyttäjälle noin 17 päivän ajaksi.

Regulat Skin Energy Mousse on terapeuttinen hoitovaahto, joka sisältää 35 % Regulatia sekä muita aktiiviaineita, muun muassa hyaluronihappoa. Saat siitä sekä anti-ageing että korjaavan vaikutuksen vartalosi ongelmakohdille – enää et tarvitse erikseen kahta eri valmistetta kyseisiin iho-ongelmiin. Vaahtomainen voide lievittää useita eri iho-oireita, kuten atooppista ihoa, auringonpolttamia ja ryppyjä.

Regulatin taustoista ja käyttötavoista voi lukea lisää Regulat-kirjasta: Diagnoosi: “Vihdoinkin terve!”.

Laskeva

Taulukkona Listana

Laskeva

Taulukkona Listana