Tervetuloa verkkokauppaamme!
Return to Previous Page

Nutrilett 14 pv dieetti

Lisää kuvia

  • Smoothie Rich chocolate
  • Metsämarjapirtelö
  • Tasty tropical
  • Nordic berries
  • Kasviskeitto
  • Suklaapirtelö
  • Kanakeitto

Nutrilett 14 pv dieetti

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Nutrilett 14 pv dieetti sisältää kaikki ateriat kahden viikon ajalle, 5 ateriaa päivässä.


Nutrilett 14 päivän dieettipakkaus sisältää (7.1.2016 klo 11 alkaen):


- 1 x Nutrilett Quick Weight Loss suklaapirtelö (á 15 annosta) Parasta ennen: 10.8.2016


- 1 x Nutrilett Quick Weight Loss Banaani-karamellipirtelö (à 15 annosta) Parasta ennen 21.11.2016


- 1 x Nutrilett Qucik Weight Loss Thai Red Curry keitto (á 15 annosta) Parasta ennen: 27.11.2016


- 1 x Nutrilett Quick Weight Loss Kanakeitto (á 15 annosta) Parasta ennen: 15.4.2016


- 2 x Nutrilett Hunger Control smoothie (á 330 ml) 


- 2 x Nutrilett premium tumma suklaa patukka (á 4 x 60 g)


 


 Tämä dieetti on tarkoitettu pidempikestoiseen ja tasaiseen painonpudotukseen. Dieetin koostamisessa on käytetty monipuolisesti Nutrilett-tuotteita, mikä lisää laihdutuksen mielekkyyttä ja parantaa motivaatiota. Samalla kalorimäärät ovat hieman korkeammat kuin tehodieetissä, jolloin painonpudotus on tasaisempaa. Näin dieettiä voidaan jatkaa pidempään. Yli kolmen viikon dieetit suositellaan toteutettavaksi terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa.


Nutrilett 14 pv dieetti soveltuu hyvin joko sellaisenaan tai jatkoksi tehodieetin jälkeen.


Lisätehoja dieettiin voit saada käyttämällä vihreä kahvipapu-uute kapseleita rasvanpolton tehostamiseksi. Näläntunnetta helpottamaan suosittelemme Konjak -glucomannaanikuitua. Aivan kuurin alkuun kannattaa lisäksi käyttää nestettä poistavia valmisteita, kuten Nestemin. Nesteenpoistokuuri varmistaa erittäin nopean ja motivoivan painonpudotuksen dieetin ensimmäisinä päivinä. 


Olemme koonneet suositeltavat dieettiä tehostavat tuotteet "Liittyvät tuotteet" -valikkoon.


Tutustu myös muihin Nutrilett-tuotteisiimme tästä.

Normaali hinta: 98,60 €

Special Price 90,90 €

Tuotekoodi: sku-0001448

Saatavuus: Varastossa

Yksityiskohdat

Vinkki: Yhdistämällä Nutrilett-dieetin ja nesteenpoisto-/ puhdistuskuurin nopeutat alkuvaiheen painonpudotusta!  

Nutrilett Dieettipakkauksessa on kaikki ateriat 14 päivän dieetille, siten että jokaiselle päivälle on laskettu 5 ateriaa. 5 ateriaa on suositeltava päiväannos naisille ja 6 ateriaa miehille.

20 kliinistä tutkimusta osoittavat, että Nutrilett Quick Weight Loss toimii. Nutrilett Quick Weight Loss -dieetillä saat täysipainoiset ateriat jotka sisältävät vitamiinit ja kivennäisaineet, nopean painonpudotuksen ja 20 kliinisen tutkimuksen osoittaman tehon.

Miten se toimii? Nutrilett-tuotteilla voi korvata kaikki tai osan päivän aterioista. Jos haluat pudottaa painoa nopeasti ja tehokkaasti, korvaa kaikki päivän ateriat viidellä (naiset) tai kuudella (miehet) Nutrilett Quick Weight Loss -pirtelöllä tai -keitolla. Muista juoda vähintään 1,5 litraa vettä päivässä. Lisäksi voit nauttia vähäkalorisia kasviksia niin, että päivän energiamäärä pysyy kokonaisuudessaan alle 800 kcal:n. Korvaamalla kaikki ateriat saamasi energiamäärä pienenee huomattavasti ja auttaa siten pudottamaan painoasi. Saat päivässä noin 560/675 (naiset/miehet) kilokaloria, joka on huomattavasti vähemmän kuin mitä kehosi normaalisti saa (2000-3000 kcal). 20 kliinistä tutkimusta osoittavat, että Nutrilett Quick Weight Loss auttaa pudottamaan painoa. Painosi putoaa nopeasti ja tehokkaasti, ja samalla saat kaikki ravintoaineet ja vitamiinit joita kehosi tarvitsee dieetin aikana.

Huomaathan, että dieettipaketissa on myös Hunger Control -tuotteita eli ateriankorvikkeita, joilla voi korvata osan päivän aterioista. Näitä suositellaan käytettäväksi 1-3 kpl päivän aikana. Hunger Control -tuotteet sisältävät enemmän energiaa kuin erittäin vähäenergiset Quick Weight Loss -tuotteet. 1 Nutrilett Hunger Control smoothie tai patukka vastaa energiamäärältään kahta (2) Nutrilett Quick Weight Loss -keittoa tai pirtelöä.

Vinkki: Voit esimerkiksi aloittaa korvaamalla kaikki päivän ateriat Nutrilett Quick Weight Loss -tuotteilla 12 päivän ajan (5 tuotetta / päivä) ja sen jälkeen jatkaa korvaamalla vain osa päivän aterioista Nutrilett Hunger Control -tuotteilla 4 päivän ajan (2-3 tuotetta / päivä).

Nutrilett-dieetti on tarkoitettu terveille, ylipainoisille henkilöille. Tuotetta ei ole tarkoitettu lapsille, nuorille, raskaana oleville tai imettäville. Henkilöt, joilla on aineenvaihduntahäiriöitä, ei tule käyttää tuotetta ilman lääkärin ohjausta. 

Tutustu myös muihin Nutrilett-tuotteisiimme tästä.

Lisätiedot

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Kirjoita arvostelu

Arvostelet tuotteen: Nutrilett 14 pv dieetti

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Your rate 1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Toimitus