Tervetuloa verkkokauppaamme!
Return to Previous Page

MethodDraine Detox Express

Lisää kuvia

  • MethodDraine Detox Express

MethodDraine Detox Express puhdistava kuuri 7 päivää, 7 x 15 ml

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

MethodDraine Detox Express -pikakuuri on helppo, terveellinen ja tasapainottava menetelmä kehonpuhdistukseen.
19,70 €
Tuotekoodi: 5411386885566

Saatavuus: Varastossa

Yksityiskohdat

MethodDraine Detox Express on terveellinen ja tasapainottava menetelmä kehonpuhdistukseen. Se sisältää tehokkaita ja vahvoja luomutuotteita, jotka aktivoivat aineenvaihduntasi ja siivoavat kehosi kuona-aineista.

Eritystoiminnan viisi reittiä:

- nesteenpoisto

-  ruoansulatus o

- suolentoiminta

- iho

- hengitys

Väsymys, eloton iho, hidas ruoansulatus jne. ovat merkkejä siitä, että keho on ylikuormitettu kuona-aineilla. Saamme kuona-aineista ja myrkyistä 40 % hengitysilmasta. Loput tulevat mm. alkoholista, tupakasta, ruoasta ja juomista.

Käyttöohje: Ravistele ja laimenna juotavaksi 1 annospullollinen (15 ml) isoon vesilasilliseen (200 ml) tai vesipulloon (500 ml) joka aamu viikon ajan. Juo lisäksi n. 1,5 litraa vähämineraalista vettä, yrttiteetä, kasvislientä tai vihreää teetä ja syö kevyesti. Kuurin aikana kannattaa välttää kuonaantumista lisääviä aineita; tupakkaa, kahvia, mustaa teetä, sokeria ja alkoholia, sekä maitotuotteita, lihaa ja kovia rasvoja. Käytä juoksevia kasvirasvoja ja syö paljon kasviksia, marjoja ja hedelmiä sekä kalaa. Puhdistumista voit tukea myös hyvällä antioksidanttivalmisteella, saunomisella ja liikunnalla.

Huom: Kehon totuttamiseksi yrttien vaikutukseen voit aloittaa selvästi pienemmällä annoksella, etenkin jos et ole ennen käyttänyt Detox-valmisteita. Näin saat mahdollisimman hellävaraisen alun puhdistuskuurillesi. Jos kehosi reagoi herkästi, Detox-neste voi olla sinulle valmistemuodoista hellempi vaihtoehto; nesteestä yrtit on mahdollista saada hyvin pieninä kerta-annoksina, kun nautit sitä hiljalleen pitkin päivää. Lisäksi yrtit ovat jo valmiiksi runsaan nesteen seassa.

MethodDraine Detox ja MethodDraine Slim on suunniteltu käytettäväksi peräkkäin. Keho puhdistetaan ensin Detoxilla, minkä jälkeen se on vastaanottavaisempi Slimin vaikuttaville ainesosille.

Ainesosat: koivun kuivauute(betula pedula Roth.), vihreä tee(Camellia sinensis L.), latva-artisokka(Cynara scolymus L.),  fenkoli * (Foeniculum vulgare Miller), takiainen* (Arctium lappa ), Tapiokasiirappi,  tiivistetty sitruunamehu, tiivistetty mustaseljamarjamehu, maltodektriini, aromit: granaattiomena ja passionhedelmä

MethodDraine Detox Express -pikakuuri on joditon vaihtoehto, joten se sopii myös henkilöille, jotka ovat yliherkkiä jodille tai joilla on kilpirauhasen sairaus.

Pakkauskoko: 7 x 15 ml

Lisätiedot

Toimitusaika 1-2 arkipäivää

Kirjoita arvostelu

Arvostelet tuotteen: MethodDraine Detox Express puhdistava kuuri 7 päivää, 7 x 15 ml

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Your rate 1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Toimitus