Tervetuloa verkkokauppaamme!
Return to Previous Page

Ravintolisät

Ravintolisät netistä

 

Terveysteekistä löydät laajan valikoiman ravintolisiä vitamiineistä painonhallintaan ja kuntoiluun suoraan netistä. Saat ne halutessasi vaikka kotiovelle toimitettuna. Myymämme ravintolisät ovat laadukkaita ja turvallisia tuotteita tunnetuilta ravintolisien valmistajilta.

 

Miksi ravintolisiä?

 

Ravintolisät ovat elintarvikkeita, joita käytetään täydentämään ruokavaliota. Kuntoiluun sopivat ravintolisät ovat proteiini- tai energiavalmisteita, kuten proteiini- tai energiapatukoita ja –jauheita. Niiden avulla teet suorituksestasi miellyttävämmän ja tehokkaamman. Lihaksesi jaksavat paremmin, kun annat niille lisäenergiaa ja palautuvat nopeammin, kun nautit niiden tarvitsemaa proteiinia. Lisäksi magnesium auttaa lihaskramppeihin ja suonenvetoihin tehokkaasti.

Vitamiiniravintolisät ovat tarpeen, kun kärsit stressistä, flunssasta tai puutteellisesta ravitsemuksesta. Varsinkin kiire ja stressi kuluttavat B-vitamiineja, joiden täydentäminen ravintoon tuo lisäenergiaa, jonka huomaat. Lisäksi pimeän ajan lisääntyessä on suositeltavaa kaikille huolehtia riittävästä D-vitamiinin saannista.

Ravintolisistä vatsan hyvinvointiin erityisesti tarkoitettuja ovat maitohappobakteerivalmisteet, kuten Bioteekin probiootti plus, Sana-sol maitohappobakteerit ja Tri Tolosen maitohappobakteeri, ternimaitovalmisteet, kuten Premium colostrum ja Gastronel sekä kuituvalmisteet, kuten Fructolax ja Bioteekin Elinvoima kuitu. Maitohappobakteerit ja ternimaitovalmisteet vahvistavat suoliston luonnollista bakteerikantaa ja lisäävät vastustuskykyä. Kuituvalmisteiden vesiliukoiset kuidut ovat ravintoa suoliston bakteereille ja siten nekin omalta osaltaan auttavat suolistoa voimaan paremmin.  Veteen liukenemattomat kuidut sen sijaan nopeuttavat suolen liikkeitä, jolloin myös ei-toivotut aineet poistuvat kehosta nopeammin.

 

Koko perheelle sopivat ravintolisät netistä

 

Ravintolisiä, jotka sopivat koko perheelle ovat vitamiinit, omega-rasvahappovalmisteet ja maitohappobakteerikapselit. Erityisesti lapsille suunniteltuja omega-rasvahappovalmisteita ovat Eye Q –kapselit  ja –öljyt, Tri Tolosen Nappula kalaöljykapselit ja Möller Omega-3 pikkukalat. Vitamiineista etenkin Sana-sol Pehmeä ja pureskeltava monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste, Sana-sol D-vitamiini 10 μg ja Bioteekin Teho D tipat sopivat myös koko perheelle. Maitohappobakteerivalmisteista Bioteekin Probiootti Baby on tarkoitettu erityisesti lapsille. Kun lapsille annetaan ravintolisiä, on huolehdittava ohjeen mukaisesta annostuksesta ja valmisteen asianmukaisesta säilyttämisestä lasten ulottumattomissa.

Nyt koko perheen ravintolisät saa myös vaivattomasti suoraan netistä ja halutessasi vaikka kotiovelle toimitettuna.

Tutustu myös kaamosmasennukseen sopiviin ravintolisiin TÄSTÄ.

Laskeva

Taulukkona Listana

Sivu:
  1. 13
  2. 14
  3. 15
  4. 16
  5. 17
ALE
NutriLenk Active 30 kaps

Normaali hinta: 22,25 €

Special Price 20,50 €

ALE
Nutrilett 10 pv dieetti - Huomaa uusi koostumus 15.4.2014 alkaen

Normaali hinta: 68,86 €

Special Price 64,90 €

ALE
Nutrilett 14 pv dieetti

Normaali hinta: 93,17 €

Special Price 85,90 €

ALE
Nutrilett 15 pv tehodieetti - Huomaa muuttunut koostumus 27.8.2014 alkaen

Normaali hinta: 99,50 €

Special Price 94,90 €

ALE
Nutrilett 18 pv tehodieetti

Normaali hinta: 109,55 €

Special Price 99,90 €

ALE
Nutrilett 7 pv dieettipakkaus

Normaali hinta: 48,96 €

Special Price 47,90 €

ALE
Nutrilett Hunger Control smoothie 330 ml

Normaali hinta: 2,30 €

Special Price 1,90 €

ALE
Nutrilett Protein Shape proteiinijuoma 250 ml

Normaali hinta: 1,95 €

Special Price 1,50 €

Laskeva

Taulukkona Listana

Sivu:
  1. 13
  2. 14
  3. 15
  4. 16
  5. 17